Ja, ik wil een proefles

Vraag hier uw proefles aan. Wij nemen z.s.m. contact met u op.
(Velden met een * zijn verplichte velden)
Naam *
Telefoon *
E-mailadres *
 
Tijdelijke super regio Rotterdam aanbieding! Vrijblijvende proefles van 30 euro voor 25 euro.

Bovag rijschool License2drive

Het roze papiertje is misschien wel het meest felbegeerde papiertje van Nederland. Logisch dus dat je zo snel mogelijk voor het rijbewijs wilt slagen. Wie rijles neemt bij een rijschool die bij BOVAG is aangesloten maakt een verstandige keuze. Of het nu gaat om deskundige instructeurs die zich houden aan de BOVAG-gedragskeuze, goed onderhouden lesauto's, inzicht in uw vorderingen, een aantrekkelijke betrouwbare lesovereenkomst en natuurlijk een hoog slagingspercentage; een bij BOVAG aangesloten rijschool biedt het u allemaal.

'Bovag garantie nu ook van toepassing op rijlessen'

Met de nieuwe BOVAG garantieregeling rijscholen zijn cursisten ook in geval van faillisement van een BOVAG-rijschool verzekerd van hun vooruitbetaalde lessen. Als er een lespakket vooruitbetaald is, kan de cursist zonder extra kosten de opleiding bij een andere rijschool vervolgen.

Lesovereenkomst

Bij het aangaan van de lesovereenkomst moet de rijschool het BOVAG garantiecertificaat, een ingevulde en ondertekende BOVAG lesovereenkomst en een ingevulde (BOVAG) leskaart overhandigen. Op die kaart staat onder andere de aanvangsdatum van de lessen, en hoeveel en welke lessen er al zijn gegeven. De BOVAG-lesovereenkomst maakt vooral duidelijk welke afspraken er zijn gemaakt over de inhoud van het pakket (zoals aantal lessen en al dan niet inclusief tussentijdse toetsen, theorie- en praktijkexamen), de betalingswijze en -datum met wie die afspraken zijn gemaakt. Vraag dus nadrukkelijk om deze drie documenten bij aanvang van de rijopleiding!