Ja, ik wil een proefles

Vraag hier uw proefles aan. Wij nemen z.s.m. contact met u op.
(Velden met een * zijn verplichte velden)
Naam *
Telefoon *
E-mailadres *
 
Tijdelijke super regio Rotterdam aanbieding! Vrijblijvende proefles van 30 euro voor 25 euro.

Theorielessen in Rotterdam

Rijschool License2drive beschikt over een theorieruimte in Rotterdam waar het twee keer in de maand theorielessen worden gegeven. De theorielessen zijn op zondag van 09.00 - 17.00 uur. In deze uren komt alle theorie uitgebreid aan bod.

Klik op de onderstaande button om theorie online te oefenen

Bij rijopleidingen van de bij BOVAG aangesloten rijscholen staat kwaliteit voorop. De speciale theoriecursussen stomen je binnen een redelijk aantal lessen klaar voor het examen en dar geldt ook voor de praktijklessen van de deskundige inspecteurs. Omdat de vraag naar theoriecursussen bleef stijgen hebben wij een compleet ingericht theorielokaal laten bouwen. Waarom zul je je afvragen? Theorie is toch ook thuis te leren?

Theorie kan je ook thuis echter blijkt in de praktijk dat 60-80 procent van de kandidaten die opgaat voor het theorieexamen zakt. De reden dat dit gebeurd is:

  • Men gaat onvoorbereid naar het CBR toe
  • Er is onvoldoende theoretische kennis
  • Men heeft moeite met het begrijpen van de stof

Om deze problemen te voorkomen heeft License2drive gekozen voor het TWIN-test examensysteem.
Dit ondermeer vanwege de gebruiksvriendelijke bediening. Het systeem is zo gebouwd dat het een nabootsing is van het CBR theorieexamen. Voordelen hiervan:

  • Drukkastjes
  • Gesproken vragen
  • Identiek aan de CBR methode
  • Gegarandeerd resultaat

Theorie-examen bij het CBR

Voor dat je het praktijkexamen voor autorijden mag doen moet je eerst je theorie-examen halen. Deze bestaat uit 65 vragen. Deze 65 vragen zijn verdeeld over twee onderwerpen.

Het eerste onderwerp bestaat uit verkeersregels en verkeersinzicht. Hiervan zijn 40 vragen en van deze vragen moeten er minimaal 35 goed zijn. Het volgende onderwerp is gevarenherkenning waarbij 25 vragen worden gesteld waarvan er minimaal 12 goed beantwoord moeten zijn.

De vragen bestaan voor het grootste deel uit ja/nee vragen. Het percentage van de meerkeuzevragen wordt echter wel steeds groter. Dus als je snel je rijbewijs wilt halen, ook in rotterdam en omgeving zijn de theorielessen bij ons zeer aan te raden. Er zijn jou al honderden voorgegaan die hun rijbewijs in Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen, Maassluis, Spijkenisse en omgeving in 1 keer hebben behaald bij ons.