Ja, ik wil een proefles

Vraag hier uw proefles aan. Wij nemen z.s.m. contact met u op.
(Velden met een * zijn verplichte velden)
Naam *
Telefoon *
E-mailadres *
 
Tijdelijke super regio Rotterdam aanbieding! Vrijblijvende proefles van 30 euro voor 25 euro.

Referenties

Hieronder vindt u referenties over License2drive. Deze referenties zijn geschreven en geplaatst door leerlingen en geslaagden van License2drive.

Ook een referentie plaatsen, klik hier!

Persoonsgegevens Referentie


Lennard van der Drift
23 jaar

Na een paar maanden bij Maneesh te hebben gereden in ene keer afgereden! Altijd relaxed, uitleg die begrijpelijk en prima uitvoerbaar is en ondertussen ook nog gezellig. Ik kan Maneesh zeker aanraden als instructeur, aan wie dan ook!


DUNCAN
23 jaar

Tnx, voor de goede lessen en de duidelijke uitleg. Ik heb mijn rijbewijs in één keer gehaald. Dus als je nog aan het zoeken bent voor een rijschool, ga naar Maneesh.


Kitar
24 jaar

In 1 keer geslaagd! Stop met zoeken, hier moet je zijn! Bedankt Maneesh!


Sharon
24 jaar

Net in een keer geslaagd voor mijn praktijkexamen.. Super blij!! Bedankt maneesh en anil voor alle goede tips en de goede lessen.


Bilal
17 jaar

Goeie rijschool, goede uitleg en veel geleerd. Bedankt Maneesh.


Iris
18 jaar

In één keer m'n praktijkexamen gehaald! De lessen van Maneesh waren erg prettig, hij heeft veel geduld en kennis en weet precies wat hij moet doen om jou te laten slagen. Nooit problemen gehad met deze rijschool. Top!


Monique
33 jaar

WHOOP WHOOP zels een clown kan slagen!! Ben net dankzij Maneesh GESLAAGD!! Twijfel niet maar ga bij license 2 drive rijles volgen en je slaagt zeker!! Maneesh bedankt voor de goede rijlessen! En hebben jullie een clown nodig dan kan je mij als clown kiekeboe inhuren :-) of kijk op http://www.clownkiekeboe.magix.net/website#homepage


patricia
40 jaar

Yes, in 1 keer geslaagd. Dankzij maneesh. Relaxse man die alles goed uitgelegd en rustig blijft als het even niet gaat. Je rijbewijs halen!! Vraag naar maneesh en je slaagd hem in 1 keer. Bedankt maneesh Groetjes patricia


ruben molenaar
18 jaar

YES YES! ik ben vandaag geslaagd! SUPER BEDANKT MANEESH!! bedankt voor de goeie tijd en de goeie lessen! wens jou en je verdere leerlingen het beste ! GROETJES RUBEN!!! woohooooo


Thomas
19 jaar

Ondanks dat het lang duurder voordat ik alle rijvaardigheden onder controle had ben ik in één keer geslaagd. Dit mede doordat Maneesh de tijd nam en me goede adviezen gaf waardoor ik steeds beter ben gaan rijden. Maneesh bedankt en voor iedereen die dit leest: deze rijschool is een aanrader!


Wouter
19 jaar

De lessen vond ik altijd goed en duidelijk. Door Maneesh heb ik alles goed onder de knie gekregen en voelde ik me zelfverzekerd in de auto. En daarom ook in een keer geslaagd!


Devlin
23 jaar

Maneesh supper bedankt, voor je goede lessen! Altijd een zeer duidelijke uitleg Meede door jou goede rij arviesen in 1 keer geslaagd Bedankt


Norwien
23 jaar

Ismaël & Maneesh echt bedankt man! Ik heb met jullie beide rijlessen gevolgd en ik kan zeggen Licence2drive is echt de beste !! Jullie hebben veel geduld, erg duidelijk en voel me op mijn gemak bij jullie.


Sibel Kutlar
22 jaar

Hij geeft duidelijke uitleg en neemt de tijd voor je, daarom ben ik bij hem in één keer geslaagd!


anouk
17 jaar

altijd goede uitleg gehad, en het gevoel dat er tijd voor je werd genomen. erg veel geleerd afgelopen weken. bedankt voor alles!a


Natasya
27 jaar

Maneesh beste rijinstructeur die er is , goede uitleg neemt de tijd voor je. En erg relax waarbij je je op je gemak voelt. Maneesh als je dit leest bedankt voor alles ! Groetjes natasya


Sercan
19 jaar

Kreeg altijd goede uitleg, bij de punten waarbij je vastliep kreeg je goede hulp van Maneesh, ik had bijvoorbeeld in het begin veel problemen met de koppeling en kreeg gelukkig goede uitleg hierover, kon de tijd nemen die ik nodig had en uiteindelijk had ik het sneller door dan verwacht.


Sander
30 jaar

License2drive heeft mij met plezier begeleid naar het verkrijgen van mijn rijbewijs. Super service en professionele lessen. Prijs/kwaliteit verhouding is top en de theorie cursus van Maneesh is een echte aanrader, 0 fout! Had me geen betere rijopleiding kunnen wensen. Bedankt voor de goede zorgen. Groet Sander


Sharlane
17 jaar

Super goeie rijschool, alles geleerd wat ik moest weten. Heel erg bedankt Maneesh!!


Leon boereboom
19 jaar

Eindelijk geslaagd!!, bedankt voor de goede lessen Maneesh. Gr. Leon


Pieter Boer
19 jaar

Deze waanzinnige rijschool is een aanrader voor iedereen! Flexibele tijden, prijs kwaliteit is super ect ect Je krijgt waar voor je geld in de vorm van een roze pasje! Dankjewel Maneesh!


Clint Ligtvoet
18 jaar

Uitstekende rijlessen gevolgd. Altijd een zeer duidelijke uitleg, ik ben zeer tevreden over de rijopleiding die ik bij Maneesh gevolgd heb. Zeker de moeite waard om bij deze rijschool een proefles te nemen zodat je zelf de uitstekende rijles kan ervaren!


A.J. van der Leije
22 jaar

License2drive is prettige rijschool. De lessen van Maneesh verlopen relaxed en hij ziet alles - gelukkig! De prijs/kwaliteitsverhouding is prima. Ik ben met 35 lessen in een keer geslaagd. License2drive: een echte aanrader!